Yang Sebenarnya...

Blog ini terhasil tanpa tujuan dan matlamat yang jelas.
Sekadar memenuhi kehendak hati tanpa pertimbangan akal fikiran yang waras.
Tiada apa yang hendak diutarakan, diketengahkan dan dikupas.
sekadar perkongsian apa yang rasa hendak dikongsi...
sekadar luahan apa yang rasa hendak diluah...
sekadar catatan apa yang rasa hendak dicatat...

Tuesday, March 20, 2012

Hari Keluarga SKS

Senior2 lecturer kata, SKS dah lama x buat family day. Aku ni kira beruntung la sbb kontrak aku yg sebulan ni kebetulan kene dgn tarikh family day diorg... Dan kebetulan lg, tempat family day kali ni adalah tempat di mana aku membesar. Tempat aku bermukim dari darjah 4 sampai tingkatan 2.
Tapi pergi sana cuma satu malam je, jd x banyak aktiviti.
Sampai2 terus check in, rehat2. Petang sket buat aktiviti pantai. Malam makan ramai2 & tukar2 hadiah. Untuk first time ni, OK la. Perancangan pon main terjah je. Lain kali bleh diperbaiki lagi..
Sementara tunggu En Hamdi sampai, snap2 dulu kat waterfront sabak.
Ber'background'kan apartmen tempat kitorg bermalam..
Teman sebilik masa kat PD...

No comments:

Post a Comment