Yang Sebenarnya...

Blog ini terhasil tanpa tujuan dan matlamat yang jelas.
Sekadar memenuhi kehendak hati tanpa pertimbangan akal fikiran yang waras.
Tiada apa yang hendak diutarakan, diketengahkan dan dikupas.
sekadar perkongsian apa yang rasa hendak dikongsi...
sekadar luahan apa yang rasa hendak diluah...
sekadar catatan apa yang rasa hendak dicatat...

Thursday, March 29, 2012

Denda

Hari ni aku sorang jaga kelas. Sebab kak Na ada lawatan gi tgk ofis Upin Ipin. Memang dah plan tuk buat kuiz dgn update folio pelajar je... Tapi ada pulak student yg still degil. Dah pesan datang kelas tak bleh pakai jeans, masih pakai lagi. Takkan nk halau tak bagi amik kuiz plak kan, so, dendanya, pakai kain pelekat... Jangan ditanya kat mana aku dapat kain pelekat tu. huhuhu. En Taib, sorry, saya pinjam kain Encik tanpa kebenaran.

No comments:

Post a Comment