Yang Sebenarnya...

Blog ini terhasil tanpa tujuan dan matlamat yang jelas.
Sekadar memenuhi kehendak hati tanpa pertimbangan akal fikiran yang waras.
Tiada apa yang hendak diutarakan, diketengahkan dan dikupas.
sekadar perkongsian apa yang rasa hendak dikongsi...
sekadar luahan apa yang rasa hendak diluah...
sekadar catatan apa yang rasa hendak dicatat...

Wednesday, January 06, 2010

Macam-Macam Ragam

Entry ni saya copy and paste sebab saya suka... =)

Bila boss tiada di pejabat :

Bila boss panggil :

Bila kena hadiri mesyuarat :

Bila waktu rehat :

Bila dapat projek baru dari boss :

Bila tengah cari idea untuk projek baru :

Bila projek yang boss bagi susah nak buat :

Bila otak jam... :


Bila 'client' banyak songeh dan berlagak pandai :

Bila 'client' tukar fikiran saat akhir :

Bila boss suruh kerja lebih masa (OT) :

Boss suruh datang pejabat waktu cuti ada projek 'urgent' :

Bila dah terbuat silap pada projek yang boss bagi :

Bila projek disiapkan dengan jayanya :

Bila projek gagal :

Bila dapat gaji : HAPPENING!!!

Yang ni pulak, senaman....

Hanya amik masa 7 minit untuk buat

senaman ringan ini..

ikut la arahan ni betul2...




ni ala taichi sikit la...
sebagai intro dan warming up..



tiru la macam ni...
untuk melegakan bahu dan leher..



wa..wa.. aaa



gerak kekanan kemudian ke kiri..



gerak ke kiri kemudian ke kanan



ikut je ler... jangan terpusing kepala udah la..



tepuk kuat kuat kat dahi..
ni untuk hilang mengantuk..



dah tu buat gerakan tangan dan badan...
buat macam happy aje..



kemudian goyang2 kaki dan badan sikit...
buat macam takde masaalah...




buat secara aggresive pula...
jangan peduli apa orang lain kata..

hilangkan semua stress..

pusingkan kepala...



tengok muka kat cermin
sambil goyang2.. lawa tak...

akhir sekali

buat joget kucing...


SELAMAT MENCUBA.... =)

No comments:

Post a Comment