Yang Sebenarnya...

Blog ini terhasil tanpa tujuan dan matlamat yang jelas.
Sekadar memenuhi kehendak hati tanpa pertimbangan akal fikiran yang waras.
Tiada apa yang hendak diutarakan, diketengahkan dan dikupas.
sekadar perkongsian apa yang rasa hendak dikongsi...
sekadar luahan apa yang rasa hendak diluah...
sekadar catatan apa yang rasa hendak dicatat...

Sunday, July 31, 2011

Ramadhan dtg lagi...

Perghhh... lama gila aku x hapdet blog nih... dekat nk setaun. hampir2 terlupa yg aku ada blog... tu la, buat blog x de matlamat, cam ni la jadinya... terbengkalai...

esok dah nk puasa... sekejap je masa berlalu... tp sy masih mcm dulu, mungkin lagi teruk dr dulu...
farhana oh farhana... bila la nk berubah. cubalah tingkatkan iman tu sikit...
Semoga ramadhan kali ni lebih memberi perubahan yg bermakna dlm diri ini...

Kenapa baru skarg ada entry setelah lama saya menyepi? kenapa tiba2 sy terasa nk menukil sesuatu? kenapa skarg sy post entry baru setelah hampir setaun senyap je...

sbb sy RINDU...

saya rindu dgn kenangan2 lalu. sy rindu dgn teman2 yg skarg berjauhan. sy rindu dgn telatah2 yg ntah hape2 tu...

sy bukan jenis yg mudah meluah perasaan. bukan jenis yg senang bgtau org lain perasaan sy. Sy ni pemalu orgnya. hehehe...
tp sy dah x tahan dgn rindu yg mengundang sebak nih... jd terpaksalah sy menaip di blog ni sbb sy x de diari...
(naseb baik ada kau ada blog, boleh aku mencurah rasa hati... tapi kesian kat kau sbb aku cuma cari kau time aku terasa rindu je. Maafkan aku wahai blog...)
"aku ni dah x betul ke?"

Miss u gurls...

Happy Ramadhan to all Muslims...




No comments:

Post a Comment